• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۹۲۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
اجتماعی

طرح های سازمان هلال احمر در نوروز ۱۴۰۲

قائم مقام سازمان هلال احمر گفت: طرح خدمات نوروزی از ۲۴ اسفندماه تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت، بیش از ۱۹ هزار از امدادگران و نجات گران سازمان دهی شدند در قالب بیش از هزار و ۵۰۰ پایگاه ثابت و موقت امداد و نجات در سطح کشور به صورت شبانه روزی در خدمت هموطنان باشند.

 

خدمات سازمان هلال احمر در نوروز ۱۴۰۲رادیو  گفتگو در برنامه صبح و گفتگو با آقای دکتر عرفانی قائم مقام سازمان هلال احمر  گقتگویی انجام داده است که به این شرح می باشد.

 

سوال : در این روزهای پایانی سال در خدمت شما هستیم از زبان شما برای مردم گزارش بشنویم .

عرفانی :پیشاپیش حلول سال نو را خدمت هموطنان عزیز تبریک عرض می‌کنم امیدوارم سالی سرشار از موفقیت را پیش رو داشته باشند، تقارن سال نو را هم با بهار قرآن ماه مبارک رمضان را هم تبریک عرض می‌کنم امیدوارم از فیوضات این ماه برخوردار شویم.

دراین ایام مسلما مسافرت‌های نوروزی به اوج خودش می‌رسد و ترافیک جاده‌ها نسبتا ترافیک سنگینی هستند من از هموطنان عزیز خواهش می‌کنم که به خاطر داشتن یک خاطره خوب در این ایام حتما با برنامه ریزی مناسب و انتخاب ساعات و زمان‌های مناسب برای سفر خودشان با صبر و حوصله و رعایت قوانین و مقررات رانندگی حتما سفر خودشان را تنظیم کنند با صبر و حوصله رانندگی کنند استراحت کافی هم داشته باشند در این میان حتما همکاران ما برنامه ریزی کرده اند علاوه بر پایگاه‌های ثابتی که ما در سطح جاده‌ها داشتیم پایگاه‌های موقتی هم به منظور تعطیلات نوروزی در نظر گرفتیم، بیش از ۱۹ هزار از امدادگران و نجات گران تخصصی هلال احمر در طرح خدمات نوروزی حضور دارند، در بیش از هزار و ۵۰۰ پایگاه امداد و نجات و در این ایام آماده خدمات هستند به عزیزان هموطن تا انشاالله نوروز خوبی را در پیش رو داشته باشند در کنار این ارائه خدمات نوروزی قطعا سازمان امداد و نجات پیش بینی‌های لازم را داشته و آمادگی لازم را دارد که اگر خدای نکرده حادثه یا سانحه طبیعی هم خدای نکرده بخواهد سلامت هموطنان عزیز را تهدید کند به صورت شبانه روزی این آمادگی را داشته باشد و در خدمت هموطنان باشد.

سوال : می دانیم همکاران شما در تمام طول سال در ماموریت هستند یعنی زمان هایی که هموطنان در حال استراحت هستند و تعطیل است همکاران شما در ماموریت هستند این جای این یادآوری را دارد که قدردانی کنیم و بگوییم که قدرشناس زحمات شما هستیم . درباره تدارکاتی که برای این ایام دیده شده است بفرمائید و چه تعداد نیرو برای این موضوع در نظر گرفته شده و چه تعداد ماموریت پیش بینی شده و تا کی این ماموریت نوروزی ادامه خواهد داشت ؟

عرفانی :طرح خدمات نوروزی از ۲۴ اسفندماه تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت، بیش از ۱۹ هزار از امدادگران و نجات گران سازمان دهی شدند در قالب بیش از هزار و ۵۰۰ پایگاه ثابت و موقت امداد و نجات در سطح کشور به صورت شبانه روزی در خدمت هموطنان باشند. در این میان بیش از سه هزار و ۵۰۰ خودرو در انواع مختلف آمبولانس، خودروی نجات، اتوبوس آمبولانس و انواع خودرو‌های عملیاتی در سطح کشور در خدمت عزیزان ما هستند. ارائه خدمات نوروزی توام و همراه است با حفظ آمادگی برای حوادث غیر مترقبه‌ای که ممکن است سلامت عزیزان را به خطر بیندازد در نتیجه هلال احمر و سازمان امداد و نجات با تمام توان خودش سعی کرده که به صورت شبانه روزی برنامه ریزی داشته باشد تا خدای نکرده خطری و مخاطره‌ای عزیزان را تهدید نکند و انشالله نوروز خوبی را پیش رو داشته باشیم قطعا داشتن یک نوروز خوب و آغاز یک سال نوی خوب نیازمند همراهی و همکاری و رعایت هموطنان عزیز است که انشاالله در این ایام در سفر‌های نوروزی خودشان در این تعطیلات بتوانند خاطره خوشی را برای خودشان و خانواده شان به ارمغان بیاورند.

سوال: با تمام فراز و فرود‌هایی که درسال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای ماموریت‌های جمعیت هلال احمر سازمان امداد و نجات داشتیم سال به پایان رسید، ۱۴۰۲ را برای جمعیت هلال احمر چطور می‌بینید؟

 عرفانی: انشاالله با هدایت سکان هلال احمر توسط برادر بزرگوار و استاد ارجمندمان جناب آقای دکتر کولیوند و تیمی که دارند با برنامه ریزی‌ها و پیگیری‌هایی که شده و حمایت‌هایی هم که از طرف دولت محترم شده امیدواریم که سال بهتری را نسبت به سنوات گذشته داشته باشیم، آمادگی‌های خودمان را بتوانیم استانداردهایش را ارتقا دهیم و شکر خدا هلال احمر جمهوری اسلامی ایران که در سطح منطقه و جهان زبانزد است بتواند در سال ۱۴۰۲ پیشرفت بیشتری هم داشته باشد.

سوال: زیباترین خاطره‌ای که در ذهنتان نقش بسته هم از خودتان یا از همکاران در مجموعه وظایف و ماموریت‌های جمعیتی بفرمائید.

عرفانی: در سازمان هلال احمر هر روز و هر ساعتی یک خاطره است، اما سیل و زلزله و مخاطرات طبیعی و تصادفات جاده‌ای و بحران‌هایی که پیش می‌آید چه در سطح کشور چه در سطح منطقه و کشور‌های دیگر همکاران ما این برنامه ریزی را داشته اند و با افتخار و با عشق و علاقه به همنوعان خود خدمت می‌کنند و به عنوان یک ارگان خدمت رسان با افتخار این کار را انجام می‌دهند ما امیدواریم که در انجام ماموریت هایمان موفق باشیم.

سوال: ما می‌دانیم که سازمان امداد و نجات، مجموعه جمعیت هلال احمر یک سازمان پیش رو و سازمان روز است به خاطر این که مقتضیات روز در حال تغییر و تحول است، بفرمائید که برای پرسنل برای مجموعه عملیاتی چه طور این موضوعات به روز بودن را پیش بینی کردید؟ این که بحث یک سری استعدادو تجهیزات و نیرو‌ها و امکانات فیزیکی، مادی، غیرمادی نیاز است که تهیه شود در مجموعه مدیریت حتما پیش بینی می‌شود، اما این روزآمدی موضوعی است که شاید خیلی در خیلی از ارگان‌ها، نهاد‌ها  سازمان‌ها به دلیل مشغولیت ها، به دلیل تعدد ماموریت‌ها خیلی به آن پرداخته نشود، اما در جمعیت هلال احمر قاعدتا متفاوت دیده می‌شود به خاطر این که با امنیت، رفاه، جان انسان‌ها سروکار داریم، این روزآمدی را بفرمائید چطور مدیریت می‌کنید و به روز هستید و چطور این را ترویج می‌کنید و آموزش می‌دهید؟

عرفانی: هلال احمر علیرغم ماموریت‌های غیرمترقبه‌ای که برایش پیش می‌آید در زمینه برنامه ریزی هم شکر خدا قدم‌های مثبتی برداشته است، ما برنامه راهبردی ۵ ساله سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر را تصویب کردیم در سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶ که انشاالله در سطح شعب و استان‌ها برنامه‌های عملیاتی با برنامه راهبردی مشخصی تدوین شوند و اهداف از پیش تعیین شده‌ای را دنبال کنند. استاندارد‌های امداد و نجات را در سطح ملی و بین المللی رصد کردیم امیدواریم این استاندارد‌ها را بتوانیم ارتقا دهیم، سطح دانش و مهارت عزیزان امدادگر و نجات گر را بررسی کردیم نیاز‌های پژوهشی و نیاز‌های آموزشی را مشخص کردیم، دوره‌های آموزشی را پیش بینی کردیم، تجهیزات امداد و نجات را سعی کردیم که انشاالله با آخرین استاندارد‌های جهانی بتوانیم تامین کنیم و در اختیار نیرو‌ها بگذاریم، شکر خدا روند خوبی را داریم طی می‌کنیم امیدواریم که انشاالله بتوانیم در این مسیر موفق باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)